Auditálás - ÁtvizsgálásA fejlődő vállalkozások, szervezetek életében eljön az az idő, amikor a vezetőség nem tudja folyamatosan szemmel tartani a folyamatokat, egyre nagyobb mértékben támaszkodnak a munkatársak utólagos beszámolóira.

A növekvő bizonytalanság leküzdésének kézenfekvő eszköze lehet egy hatékony belső ellenőrzési rendszer, amely jelentősen hozzájárulhat a vezetők mindennapi feladatainak megkönnyítéséhez.

A tanúsított irányítási rendszerek esetében a belső auditok rendszerének kialakítása, működtetése alapkövetelmény!

Meggyőződésünk, hogy a szabványos menedzsment rendszerek egyik leghasznosabb eszköze ez, következetes alkalmazása valóban eredményes eszköz a versenyelőny biztosításához! Nem csak tanúsított szervezetek számára ajánljuk.

Keressen minket, ha független visszajelzést szeretne kapni egyes termékek, folyamatok, rendszerek megfelelőségéről, hatékonyságáról akár saját szervezete esetében, akár a beszállítói vonatkozásában!

Egyes esetekben hatékonyabb ezt a feladatot házon belül, saját személyzettel megoldani. Szívesen átadjuk tudásunkat, módszertanunkat akár kihelyezett tréning formájában is!