Társadalmi felelősségvállalásVéleményünk szerint a társadalmi felelősségvállalás a termékek megfelelőségénél kezdődik!

A jogi-műszaki előírások betartása garantálja a termékek forgalmazásának folytonosságát, a pici jelenlétet mindenféle kellemetlen, költséges és hírnév-rontó hatósági elmarasztalás nélkül. Azt tapasztaljuk, hogy ez önmagában már sok vállalkozás számára jelent kihívást. És még a vevők elégedettsége, a pozitív márka imázs kialakítása szóba se jött…

Egy „megfelelő”, jól pozícionált termékmárka esetén van értelme a manapság egyre népszerűbb CSR, vagy társadalmi felelősségvállalási programok megvalósítására.

A téma önmagában hasznos, hiszen senki sem létezhet tartósan a környezetének kizárásával, annak figyelembe vétele nélkül. Ami jó másoknak, az jó nekem is, különösen ha én irányíthatom az eseményeket… A vállakozások kezében ott van ennek a lehetősége!

Ha megérett az idő, hogy tegyen valamit a közösségért, de mint vállalkozó, ezt úgy szeretné megtenni, hogy piaci eredményességére is jótékony hatással legyen, akkor keressen minket!

Első lépésként javasoljuk a minimum követelmények teljesítésének igazolását! Bizonyára ismeri a mondást, csak az álljon a napra, akinek nincs vaj a füle mögött…